al een weekje werkloos - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van John Vervoort - WaarBenJij.nu al een weekje werkloos - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van John Vervoort - WaarBenJij.nu

al een weekje werkloos

Door: jolanda vervoort

Blijf op de hoogte en volg John

01 April 2012 | Nederland, Tilburg

Alweeer een weekje zonder werk.Het was wel heel emotioneel hoor die laatste dag op het werk. Zoveel mensen die afscheid kwamen nemen. En zoveel mensen die je geluk en plezier wensen. Dat is echt hartverwarmend.Ik wil ook iedereen bedanken voor alle lieve woorden en wensen.Maar nu....Voorbereiden. en dat is best hard werken hoor. Maar wel fijn dat we de tijd ervoor genomen hebben.John moet nog 2 weken werken en dan is hij er ook klaar voor.....Kunnen we gezellig samen de laatste dingen nog regelen. Tot snel.

• 18 April 2012 - 19:41

Carla:

he hier een korte groet
    een hele fijne reis we zullen heel erg missen bij slender en fit

groetjes carla

John

Even een tijdje er tussenuit om de accu weer op te laden voor de volgende 30? jaar werken aan te kunnen... Te beginnen met een "roadtrip" van 2 maanden door het oostelijk deel van de U.S.A. Aftellen tot 2-5-2012!

Actief sinds 05 Maart 2012