een supergezellig afscheid van de wagnerpleinbende - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van John Vervoort - WaarBenJij.nu een supergezellig afscheid van de wagnerpleinbende - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van John Vervoort - WaarBenJij.nu

een supergezellig afscheid van de wagnerpleinbende

Door: jolanda vervoort

Blijf op de hoogte en volg John

26 April 2012 | Nederland, Tilburg

Gisteren een keigezellige avond gehad met mijn collega's van het wagnerplein.Sommige had ik al een hele tijd niet gezien, maar zoals John het goed verwoorde;het is net of jullie elkaar gisteren nog zagen zo gewoon ging het verder.SUPERGEZELLIG!!! Heb een hele mooie ring gehad zodat ik elke keer als ik de ring zie aan ze zou denken.Dat zou ik toch wel doen hoor!!Had gezegd dat ik niet zou huilen bij t afscheid, dat is bijna gelukt.Helaas is en blijft het raar en moeilijk.Weer een stapje dichterbij het vertrek. We kunnen haast niet meer wachten....

• 26 April 2012 - 11:06

Magly:

Lieve Jolan&John, het was een super gezellige avond met zn allen. Vond het erg leuk om er weer bij te zijn! Ik wens jullie heel erg veel plezier en een fantastische reis! Doe voorzichtig en tot in november! Dikke kus en knuffel Magly

• 26 April 2012 - 20:36

Lizanne:

Wat een super avond! Zo vertrouwd en gezellig :) Echt een superteam ;)
    Lieverds, heel veel plezier en maak er wat moois van.. En in november zien we elkaar weer :)
    Liefs Lizanne

• 09 Mei 2012 - 19:27

Tomas&Sylwia:

Groete naar Jolanda & John van ons. Veel , veel Plezeier en beste wense naar John Jaardag !

John

Even een tijdje er tussenuit om de accu weer op te laden voor de volgende 30? jaar werken aan te kunnen... Te beginnen met een "roadtrip" van 2 maanden door het oostelijk deel van de U.S.A. Aftellen tot 2-5-2012!

Actief sinds 05 Maart 2012