afscheid van mijn lieve collega's - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van John Vervoort - WaarBenJij.nu afscheid van mijn lieve collega's - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van John Vervoort - WaarBenJij.nu

afscheid van mijn lieve collega's

Door: jolanda vervoort

Blijf op de hoogte en volg John

20 April 2012 | Nederland, Tilburg

Gisteren een heerlijk etentje gehad als afscheid van mijn collega's.Dit was echt de laatste keer dat ik ze allemaal zag.Het was heerlijk,super leuk en erg emotioneel.Heb een erg leuk uitzwaaiboek gekregen (een boekje met allemaal foto's van collega's en klanten die echt letterlijk zwaaien!!) waar ik erg blij mee ben.Toch wel raar hoor, dat afscheid nemen.bij veel wat je nu doet denk je toch:dit is voor het laatst...erg vreemd.maar we kunnen niet wachten tot het zover is.We zijn er helemaal klaar voor...........

• 23 April 2012 - 20:50

Jan Waalen:

Hey John. Heb je gisteren gesmst. En zojuist geprobeerd te bellen, maar ik blijk een verkeerd nummer te hebben. Op hyves zag ik je ook niet meer, maar na wat googlen vond ik dit als manier om met je contact te hebben,
    Lijkt me leuk om elkaar nog een keer te zien voor je reis, maar heb redelijk volle agenda Ik zou vrijdagavond kunnen en ook op m\andag (koninginnedag) heb ik nog weinig plannen.
    Zit daar iets bij. Laat maar horen (mijn nummers is niet gewijzigd, maar laat het niet graag open op internet achter. Anders kun je me mailen: jan.waalen@home.nl Zet daar dan je goede nummer in. Hoop van je te horen of te lezen.

Groet, Jan

John

Even een tijdje er tussenuit om de accu weer op te laden voor de volgende 30? jaar werken aan te kunnen... Te beginnen met een "roadtrip" van 2 maanden door het oostelijk deel van de U.S.A. Aftellen tot 2-5-2012!

Actief sinds 05 Maart 2012