Eindelijk op weg
Door: john vervoort
Blijf op de hoogte en volg John
03 Mei 2012 | Verenigde Staten, Miami Beach
Het begon gisteren natuurlijk met het zoveelste afscheidnemen. En de moeilijkste om eerlijk te zijn, maar gelukkig heb je niet al te lang de tijd om daar bij stil te staan want snel volgt controle na controle. Schiphol, Heathrow, Miami. We hebben de afgelopen dag meer gestript dan ons lief was. De eerste keer dat we trouwens met British Airways vlogen, en echt relaxed, goed geregeld en verbazingwekkend goed vliegtuigvoedsel.
De meeste "angst" voor de vriendelijke heren van de paspoortcontrole in de VS, maar ondanks alle verhalen vooraf, was ie ook écht vriendelijk. "Make it memorable, and enjoy the States".
"thank you sir!" en snel door...
Wat ons opviel in de wachtrijen en in de bus was de belangstelling van Amerikanen. Tot vier keer toe is ons de vraag gesteld "where we from" waren. Tilburg, jonge! Maar na dat laatste busreisje heel blij om in het hotel aan te komen, te kunnen douchen en plat te kunnen.
3 mei.
Goed geslapen, maar vroeg wakker 5:00. Het hotel heeft iets, laat we het voorzichtig uitdrukken, oubolligs, ouwerwets en over d'n datum. Vergane glorie, laten we het daar maar op houden. Verder wel schoon en de locatie is perfect, dus eigelijk niks te klagen. Na het uitgebreide ontbijtbuffet, bestaande uit donuts en nog wat raar uitziende koekjes én goeie koffie, al om 7:30 op pad.
Het strand opgewandeld, Miami-beach in, Ocean drive op en net dus terug van een uurtje strand. Het waait lekker, dus het gaat iets te hard met het kleurke. Nog even wat foto's uploaden en we laten snel weer wat weten.
xxx
04 Mei 2012 - 18:49
Patrick Vervoort:
Hi guys,
Wat een coole foto's. Volgens mij zag ik Sonny Crockett op een van de foto's staan, maar ik kan me vergissen.
Goed om te zien dat jullie het al meteen naar je zin hebben. Ik krijg ineens ook heel veel zin in de zomer en het strand. Geniet ervan.
Groetjes Pat.
04 Mei 2012 - 23:43
Jolanda S.e.f:
hoi daar ff om duideliik te zijn s.e,f is slender en fit dan weet jolanda wie ik ben, (fietsen is nu steeds f6) maar hoe gaat het met je huis in tilburg?
ik weet niet of je me mailadres hebt dus bij deze jolandaverluis@hotmail.com
geniet ervan en doe voorzichtig -
05 Mei 2012 - 21:26
John En Jolanda:
@patrick, ik heb 'm zelf nog niet gespot, sonny. Maar die zal inmiddels ook wel met een rollatortje rondsjokken denk ik. Tis hier echt super, hoop dat jullie daar ook een fatsoenlijke zomer krijgen. Trouwens echt tof dat jullie d'r ook waren op schiphol!!!
@jolanda s.e.f., hey! het huis is verhuurd voor een jaar dus dat gaat goed. Goed door blijven fietsen dan ben je over een jaar toch hopelijk wel op f1 he? -
02 Juni 2012 - 20:54
Inge Smolders:
hello there,
wat geweldig allemaal zeg, ik heb het verslag gelezen en de foto's gezien! jaloers!!
Indy herkende zelfs een foto in miami, ze is daar vorige zomer geweest. ik ga het vanaf nu bijhouden en zo nu en dan reageren, hier is de zomer ook zo'n beetje begonnen, maar we moeten gewoon gaan werken elke dag... verschil moet er zijn niet waar. genieten maar jullie!